Home
Nieuws
Katers
Sarita & Hottie
Mila
Chica & Evita
Florice
 Castraat
Herplaatsing
Kittenbeleid
Kittens
Offspring
Fotoalbum
Gastenboek
Contactformulier

 

 

Op deze pagina het laatste nieuws over showuitslagen, geboorte, planning etc.

 

 

* December 2014, we hebben kittens beschikbaar, kijk op de kittenpagina voor meer info en foto's ,de  kittens hebben de 1e enting en microchip gehad.  

* Juli 2014, de kittens groeien als kool en maken het prima, ze eten inmiddels pap ,gekookte vis en voorzichtig wat brokjes, ze zijn al goed gewend aan de huiselijke beslommeringen in de woonkamer en kunnen hier rondrennen en de krabpalen uitproberen :-)

*Tevens beschikbaar 2 " puber katers " van 10 maanden, dit zijn 2 broertjes, beide zijn gecastreerd op 01-07-2014, inmiddels hebben ze samen een goed tehuis gevonden.  

* Juni 2014 tijdens het Pinksterweekend zijn er kittens geboren , moeders en kittens maken het prima ! zie ook de kittenpagina

* Oktober 2013, we hebben kittens en het is weer volop druk en vaak gezellig op de bank en in huis, er zijn nog 3 kittens beschikbaar. Wel hebben we moeten besluiten sommige katten te gaan herplaatsen, de sfeer in huis is voor sommige katten in de groep na hun castratie/sterilisatie niet meer leuk en waar we nu proberen deze katten zo veel mogelijk te scheiden is dit geen permanente oplossing........deze katten hebben nog een heel leven voor zich en dat is veel leuker zonder stress, binnenkort meer informatie hier over, sommige katten kunnen prima mee verhuizen met een kitten of i.c.m. een andere kat waar ze het goed mee kunnen vinden, neem contact op voor meer informatie wanneer u denkt een van deze katten een goed tehuis te kunnen bieden. katten die in aanmerking komen voor herplaatsing / nieuw tehuis zijn  "geholpen " en voorzien van een recente inenting en natuurlijk een prachtige stamboom.

* 9-9-2012 Met de kittens gaat het meer dan goed, ze groeien en bloeien, inmiddels hebben ook de kittens van Chica de 1e inenting achter de rug en gaan alle kittens binnenkort voor de 2e enting en microchip, zie ook de kittenpagina 's voor beschikbare kittens.  

* 2-9-2012 Show NVvK in Dordrecht, Alanocats Kane werd Best in Show katers 3 tot 6 maanden, en ja..........we zijn apetrots :-)

* 15-8 De kittens maken het prima, de kittens van Imani hebben inmiddels hun 1e enting gehad en ze rennen en vliegen allemaal door de woonkamer, kijk voor beschikbare kittens op de kittenpagina's

* 22-7-2012, Een drukke boel bij Alanocats, Imani en Chica zijn beide bevallen, beide moeders maken het goed en zijn erg trots op hun kroost, wij natuurlijk ook :-) 

Update en weetjes van deze kittens , wist u dat .......

Imani een dochter is van Rocket en Florice en dat zij binnenkort een eigen pagina krijgt * Dat Kaydon het meest fotogenieke zwarte kitten is dat we in de cattery hebben tot nu toe * Dat Kane erg graag op de foto gaat *  Dat de kleintjes van Chica de hele woonkamer onveilig maken * Dat de kittens heel graag tussen onze honden slapen op het grote kussen, zo aandoenlijk zo'n kleine hummel tussen Tom en Sofie in * Dat  "oma " Mila heel modern moedert over de kittens zodat de moederpoezen  lekker een paar uur in de tuin kunnen zonnen *   Dat Bandito zijn kinderen helemaal geweldig vindt en meehelpt met wassen * Dat er een paar foto's zijn op de kittenpagina waarop Bandito trots poseert met zijn kroost *  Dat Chica de kittens van Imani zo lief vindt dat ze ook bij haar mogen drinken *  Dat wij zo blij zijn dat er onverwacht toch nog kleine Bandito's geboren zijn :-) 

 

* Mooie showresultaten 27-11-2011 in Wassenaar - NRKV, Alanocats Iglesias U1, BIV en voordracht Best in Show katers 3 tot 6 maanden ( beschikbaar zie foto's bij kittenpagina) Alanocats Imani, U1 en nominatie BIS poes 3 tot 6 maanden, ze mocht tussen de 8 genomineerde blijven staan tot de laatste 2 en heeft het op het nippertje verloren van een prachtige sibeertje, Alanocats Havanna ( zusje van Storm) U1 en heel mooi keurrapport ( jeugd 3 tot 6 maanden)

* laatste update 28-10-2011, kittens geboren van Rocket King en Florice, zie kittenpagina

* oktober 2011 Bandolero en Faith zijn beide in september 2011 gecastreerd /gesteriliseerd 

* Rocket King en Florice beide getest middels echo en zijn beide hcm/pkd negatief, tevens patella luxatie negatief

* september 2011, Usher is voor de 3e keer getest, hcm/pkd negatief 

 * Februari 2011, onze nieuwe kater Rocket King is er, we zijn hem gaan ophalen in Italie en zijn helemaal weg van hem, meer over Rocket zie pagina youngsters.

* Faith is zwanger, wanneer alles goed verloopt  worden zij en Usher rond 20 maart voor de 2e keer trotse ouders !

* NRKV 28-11-2010, geweldige showresultaten

Usher, U1 en 3e CACGI, hij is nu Groot Int. Kampioen * Hottie voor het eerst in de open klasse poezen ( 10 maanden en 7 dagen) U1, BIV en nom. BIS *  Bandito, U1, 3e CAC hij mag nu Ch. voor zijn naam zetten, ook werd hij BIV en kreeg een nom. BIS               

 

Top